DESPRE NOI

regio1
Anunt de finalizare a proiectului:
„Dezvoltarea activității prin achiziția de echipamente performante de productie și internaționalizarea afacerii”

regio2

Suntem o societate privată cu capital integral românesc înfiinţată în anul 2001 cu domeniul principal de activitate confecţii metalice din inox si oţel. Dispunem de o hală de producţie cu o suprafaţă de 1200 mp şi de personal calificat. Încrederea în profesionalismul echipei ne permite să realizăm produse garantate pentru o lungă perioadă de timp, în funcţie de specificul lor.

Pentru noi, grija pentru detalii este maximă, clientul beneficiind de consultanţă pe toată durata desfăşurării proiectului, de la faza de proiectare până la cea de execuţie. Indiferent dacă beneficiarul are deja un proiect elaborat în detaliu de către un proiectant sau are doar o vagă idee despre produsul pe care şi-l doreste, la noi va găsi soluţia optimă. Fiecare client sau comandă este unică, de aceea abordarea fiecarei comenzi în parte este diferită, dar mereu de cea mai mare importanţă pentru noi. Începem prin a identifica nevoile clientului, apoi venim cu soluţii ce ţin nu doar de estetica, ci şi de cost, calitate, fiabilitate, ergonomie.

În procesul de producţie ne asigurăm că toate aceste aspecte sunt îndeplinite. În cazul în care sunteţi interesat de o colaborare pe termen lung cu firma noastră, vă asigurăm că la noi veţi găsi mereu aceeaşi calitate a produselor şi a serviciilor, deoarece lucrăm cu furnizori consacraţi atât pe partea de materie primă, cât şi pe partea de prestări servicii. Comunicarea cu clienţii nostri este foarte importantă pentru noi. Cu fiecare comandă ne propunem să depăşim aşteptarile clienţilor nostri şi să îmbunătăţim constant produsele şi serviciile oferite.

Pentru că suntem preocupați cu îmbunătățirea permanentă a calității, am implementat sistemele de Management:

iso_logo

SR EN ISO 9001:2008 : Management al Calității
SR EN ISO 14001:2005 : Management al Mediului
SR OHSAS 18001:2008 : Management al Sănătății și Securității Ocupaționale

 

În domeniul fabricării de structuri din oțel și componente din aluminiu, pentru asigurarea de nivelul ridicat al calitatii si al securității din punct de vedere legal, prin îndeplinirea tuturor obligațiilor legale si normelor europene, am implementat urmatoarele sisteme:

EN ISO 15614-1 : Welding Procedure Qualification – Metal (WPQR)
EN ISO 9606-1 : Welders Certificate
DIN EN ISO 3834-3 : Inspection of a Welding Shop
EN 1090-1:2009+A1:2011 EXC2 : Factory Production Control
EN 1090-2:2008+A1:2011 EXC2 : Welding Certificate

 

ce_logo

Transparenţă şi siguranţă pe pieţele europene. Marcajului CE demonstrează faptul că produsul în cauză este în conformitate cu standardele UE privind sănătatea şi siguranţa, indiferent de caracterul lui. Produsele noastre sunt în conformitate cu toate cerințele prevăzute de Directiva 89 / 106 / CEE