Panouri fotovoltaice

Azimut

Pe langă activitatea de confecţii metalice compania este direct implicată în dezvoltarea proiectelor în domeniul energiei regenerabile oferind partenerilor servicii complete de proiectare, consultanţă şi execuţie.

Reprezentăm firma producătoare de panouri fotovoltaice Azimut – Italia, unul dintre cei mai renumiţi producători europeni de panouri fotovoltaice şi pompe de căldură. Cea mai modernă tehnologie, durabilitatea şi inalta calitate a materialelor folosite, constituie o preocupare permanentă a producatorului, acestea fiind reflectate în garanţia oferită şi parametrii tehnici ai produselor.

În afară de panourile fotovoltaive clasice policristaline si monocristaline, producătorul Azimut ofertă soluţii personalizate în funcţie de nevoile clientului: panouri Tetris, Red, Block, Dynamic şi Daylight. Acestea din urmă sunt panouri transparente, cu celule distantate cu 25mm şi cu o transparenţă de 28% pe suprafaţa totală. Sunt concepute pentru a fi utilizate în orice situaţie în care se doreşte mai multă lumină în mediul de sub parcul fotovoltaic.

 

download-pdf-button