Debitare tabla cu laser

Indoire tabla 8m

Debitare tabla cu plasma

Gaurire profile

Debitare profile CNC

Debitare tabla

Realizăm debitare tablă cu ghilotină, laser şi plasmă, îndoire şi roluire tablă, sudură metal, precum şi sablare-vopsire. Ca să enumerăm doar câteva din produsele pe care firma Anander le poate produce: scări şi balustrade din oţel, recipiente, profile de ventilaţie sau confecţii metalice complexe pe şasiu monobloc. Posibilitățile noastre de producție au o aplicabilitate foarte mare.

Pentru o ofertă de preţ vă rugăm să ne contactaţi.

 

 

Roluire tabla

Roluirea ne permite să realizăm produse complexe, cum sunt tancurile de lapte, cornişele care imbină diverse raze de curbura. Câteva dintre produsele realizate de noi le puteţi vedea în galeriile portofoliului nostru.

 

 

 

Indoire tabla

Îndoirea (0,4 mm – 15 mm) şi presearea tablei sunt operaţiuni care se folosesc pentru realizarea de profile de ventilaţie sau flashinguri pentru finisajul clădirilor realizate din panouri tip sandwich, la îmbinările capetelor de panou, la colţuri sau in jurul uşilor şi ferestrelor. Pentru că ajung să facă parte intergală din designul clădirii, realizarea lor este foarte importantă.

 

Sudura inox

Sudura inox este activitatea noastră principala, care ne permite să realizăm nu doar produse de design, cum ar fi balustardele sau accesoriile mobilier, ci şi produse cu aplicabilitate în industria chimică sau alimentară. Puteti viziona o parte din prosusele realizate de noi la rubrica portofoliu

 

 

 

Constructii metalice

Constructiile metalice sunt tot mai des utilizate, nu doar pentru cladirile cu scop comercial sau industrial, ci si in constructiile rezidentiale. Se prefera aceasta structura deoarece este rezistenta, durabila, iar constructia se efectueaza in timp redus si cu minim impact asupra mediului, deoarece sunt produse in fabrica si doar asamblate pe santier. Mai multe din avantajele acestui tip de constructie puteti citi si la rubricile constructii monobloc sau case modulare.