Panouri fotovoltaice

Pompe de caldura

Panouri fotovoltaice

Azimut

Pe langă activitatea de confecţii metalice compania este direct implicată în dezvoltarea proiectelor în domeniul energiei regenerabile oferind partenerilor servicii complete de proiectare, consultanţă şi execuţie.

Reprezentăm firma producătoare de panouri fotovoltaice Azimut – Italia, unul dintre cei mai renumiţi producători europeni de panouri fotovoltaice şi pompe de căldură. Cea mai modernă tehnologie, durabilitatea şi inalta calitate a materialelor folosite, constituie o preocupare permanentă a producatorului, acestea fiind reflectate în garanţia oferită şi parametrii tehnici ai produselor.

În afară de panourile fotovoltaive clasice policristaline si monocristaline, producătorul Azimut ofertă soluţii personalizate în funcţie de nevoile clientului: panouri Tetris, Red, Block, Dynamic şi Daylight. Acestea din urmă sunt panouri transparente, cu celule distantate cu 25mm şi cu o transparenţă de 28% pe suprafaţa totală. Sunt concepute pentru a fi utilizate în orice situaţie în care se doreşte mai multă lumină în mediul de sub parcul fotovoltaic.

 

download-pdf-button

 

 

 

 

Sistemele de prindere ale panourilor fotovoltaice

Sistemele de prindere ale panourilor fotovoltaice Azimut au urmatoarele avantaje:

•  adaptabilitate şi flexibilitate

•  montaj uşor şi rapid

•  calitate şi inaltă eficienţă

•  impermeabilitate garantată

•  estetică şi finisaje de calitate

•  profil laminat şi racorduri disponibile şi în “negru absolut”

 download-png2

 

 

Pompe de caldura

H2HOT

Pompele de căldură H2HOT reprezintă ultima inovaţie tehnologică pentru pompele de căldură de uz casnic. Utilizează ciclul Carnot şi încălzesc apa pentru folosinţa casnică absorbind căldura din atmosfera înconjurătoare. Este un sistem avantajos şi competitiv.
Sunt ecologice, economice, uşor de instalat şi de folosit, sigure şi durabile. Lucrează cu temperaturi de la -7°C pana la +43°C şi produc apa de la 38°C până la 60°C.

 

download-pdf-button